Idrottsdag

Ja det har vi en gång per termin. Jag ägnar den åt att plugga ikapp det jag inte orkar göra på kvällarna.
Nej vänta, rättelse, jag tänkte ägna den åt det. Istället ha rjag mestadels inte gjort något alls.

Jo, jag har ju skrivit lite på psykosomatikuppgiften, kan inte göra mkt mer på den nu för jag måste göra undersökningen innan jag kan skriva klart.

Diska skulle jag göra. Det har jag inte gjort. Kanske ska göra det snart.
Frukost åt jag 10.30. 16.00 kokade jag lite bönor. Är fortfarande hungrig.
Vad ska jag laga för mat ikväll.

Den enda dag i veckan jag är ledig jobbar Erik, och självklart på lördag också.
Jag har en bitterdag!

Det blir alltid värre framåt natten...

Här har jag varit ensam hela dagen och inte direkt tänkt på det. Så kommer kvällen och mörkret kryper sig på.
Ett par glas vin till maten och filmen som ikväll är The Patriot med Mel Gibson.

Nu tror jag nästan jag är ensammast i världen. Trodde inte det skulle vara jobbigt att vara ifrån varandra i 2 nätter men det är det verkligen.
Jag saknar Erik. Saknar att titta på honom, prata med honom, krama honom, pussa honom. Framförallt saknar jag att få sova nära honom. Och nu ska jag behöva genomlida en hel natt till utan honom!

över 6 månader tillsammans nu
det känns som om vi träffades för en månad sen
men kännt varandra hela livet

C+E=sant!

Oj så mycket som händer ibland...

Ja nu minns jag inte ens när jag skrev sist men den senaste veckans händelser i korthet är:

Nu har vi flyttat nästan alla mina saker till Eriks lägenhet på Hagagatan, här ser ut som någon bombat ett redan bombat bombnedslag, och sen dubbla det.
I lägenheten finns nu Eriks saker, Eriks mormors saker och hela interiören från min lägenhet. Men igår korkade jag upp en flaska vin och fixade till sovrummet. Nu ligger kläderna i byrån istället för på golvet och ovanpå den.

Eriks lag Stockholm Mean Machines vann återigen SM-guld och vi var ute och firade i söndags!
Matchen var mot Carlstad Crusaders och var spännande in i det sista. vid 17 sekunder kvar i sista kvarten leder SMM med 10 poäng. Det spelet går på 4 sekunder och och CC gör touch down och det står 20-24 (td=6p), de missar extrapoängen! Inte förrän det var 3 sekunder kvar kan vi äntligen andas ut och börja sjunga: SM-GULD, SM-GULD, SM-GUUUULD osv :)

Praktiken har börjat! Jag är 1,5 timmes resa norrut, i Åkersberga!
Det är jättefräscha lokaler, de har bassängträning och ett helt okej gym. Men det bästa av allt är alla som jobbar där, dietist, arbetsterapeut och sjukgymnaster, alla är så himla underbara! De har så himla skön jargong i gänget. Varje fika och lunch sitter vi och skrattar.
Min handledare har samma filosofi som jag: en bra sjukgymnast är en sjukgymnast som inte gör något! Målet är att skicka in patienterna i gymmet så fort det bara går :)
Det här kommer bli bra! har 6 veckor kvar där och ett eget behandlingsrum!

Denna helgen är Erik i Västerås på DM-Cup med distriktslaget. Det är inte alls kul att sova ensam men nu har jag fått saker gjorda!
Idag ska jag tvätta, plugga och förhoppningsvis ta tag och städa köket!

Imorgon är också en dag att nämna.
Då ska jag städa ur min studentlägenhet och tömma det sista för att sedan lämna nycklarna i brevlådan åt Hanna och hennes kompis som ska flytta in nästa helg!
NU HAR JAG BLIVIT SAMBO PÅ RIKTIGT!!!

Puss och kram


Slashas

Skriver ett par rader här för att slippa sätta mig med plugget, har 1,5 veckors anteckningar att renskriva och det är tråkigt.
På dessa 7 skoldagar har vi gått igenom:
-Inspektion
-Undersökning (nerv, led, muskel)
-Behandling (Smärtlindrande och rörelseökande traktioner samt lite annat)

på:
-Lumbalen
-Bäckenet
-Höften
-Knäet
-Foten
-Cervikalen
-Thorakalen

Jag är väldans skoltrött redan. För att skriva en negativ kollumn tänker jag berätta att jag inte fick ett enda av mina önskemål på praktikplatser, nej jag placerades i ÖSTERÅKER. Det kommer alltså ta mig 1 timme effektiv SL-tid samt 25 minuter förflyttning till stationer osv. Med andra ord: börjar jag 8.30 måste jag senast gå hemifrån kl 7!
Det värsta är att de som fixade med praktikplatserna LOTTADE ut dem! Jag är så förbannad att jag kokar inombords! Det är så illa! Dessutom hade de halvklass (26 pers) och bara en praktik, när Tessan och jag gjorde det hade vi helklass (60 pers) och två praktikperioder att dela ut men vi satt ändå och försökte få det så bra som möjligt för alla. Detta är inte okej!
Vi ska gå till kursansvarig imorgon och klaga och säga att vi vill ta över neuro-utdelningen!

Oj vad arg jag blev nu... Måste lugna ner mig. Kanske renskriva lite anteckningar!


Skräckblandad förtjusning!

Ja, nu är ju studentlägenheten uppsagd och idag har jag tagit itu med allt annat, sagt upp elavtalet och hemförsäkringen och adressändrat. Allt detta sker sista september.
Det känns konstigt på nåt vis, helt underbart och mysigt att bli sambo på riktigt men samtidigt skrämmande.
Nu har jag inte längre någon som helst säkerhet!
Så fort den där säkerheten försvann började jag känna mig osäker och sårbar. Men det är säkerligen en naturlig reaktion, man måste våga för att vinna!

Nyheter om kära Madde är att hon rör sig väldigt mycket nu, allt utom vänsterarmen som hon landade på i fallet. Hon har även tittat upp och verkar förstå lite. Det går med andra ord framåt, hoppas bara att hon blir helt återställd utan afasi, ataxi, apraxi osv osv osv... Hoppas att hon snart kan vara med och spela sin älskade fotboll igen, plugga och leva livet, ingen som är så ung förtjänar något annat!
Heja Madde!!

Idag hade vi intro på C-uppsatsen och blev tilldelade handledare! Vår hjorde oss mer osäkra än säkra på vårt val av ämne. Nämligen: Är det någon skillnad i VO2-ökning efter olika sorters löpning (intervaller och distanslöpning)?
Tessan och jag är jättetaggade på ämnet och trodde vi hade allt planerat men istället blev vi nu lite halvnedtryckta. Men vi ska stå upp och klara detta skitbra! :D
Om ett par veckor blir det VC-praktik i 6 veckor och det är nervöst! Håller på att gå igenom alla undersökningar och behandlingar på hela kroppen nu, jag gillar inte ryggen för den är för diffus. knän, fötter, axlar, armbågar och händer är så mycket roligare :D

Nu ska jag duscha, var ute och joggade med Ylva idag och det var sååå skönt att komma igång!
Erik ska laga lite wok med nudlar och kyckling medan jag slappar, äntligen fattar han hur ett hushåll ska skötas!

Pussåkram!

RSS 2.0