Sommarlov

Ja nu har jag varit ledig i 3 hela veckor. Ser även min 3-dagars roddskola som lov för det var mest jätteroligt att göra den, ungarna var underbara och jag hamnade i den enormt stora lokaltidningen LidingöTidning! med bild och allt!

                                          Jag instruerar hur man sätter sig i en singelsculler.

Nu är jag åter i skåne och saknar min Erik...
Men det är bra att jag åkt hit, för det visar på att tiden går, och just nu vill jag att tiden ska gå jättefort! För i december flyttar jag och Erik ihop på riktigt, vi ska bli SAMBOS. Erik (och jag när jag fått jobb och kan betala för mig) har köpt en lägenhet på Dragenbergsgatan på söder i Sthlm!!!!!!!!
det är ca 181 dagar kvar tills vi har inflytt.... (+- nån dag, jag kan ha räknat fel...)

Midsommar har det oxå varit. den firades utanför Värmdö i GT:s place. Massor med underbara människor och utan tvekan den bästa midsommaren jag upplevt i "vuxen ålder"..... Riktigt roligt var det med att klä stången (för dem som kom i tid) och tigerjakt (för oss som kom senare).
 
En mysig midsommar med fina vänner och min stora kärlek <3

Dags att slöa, ska jobba natt så nu är det vända dygnet som gäller....
Bajbaj
                 

Arbetet inskickat iaf

nu är det bara redovisningen kvar. Måste verkligen se till att sätta mig och planera den ordentligt... Efter det måste jag sitta och fixa med roddskolan så den blir bra, varför tog jag på mig detta? Jo, det måste funnits en anledning och det var att om jag inte lovat göra roddskolan hade klubben aldrig skickat mig till Plattformen vilket betytt att jag aldrig träffat E... Jäkla tur jag har roddklubben :D

Men nu är jag mest trött, och börjar få ångest för att jag ska behöva åka till Skåne i sommar, vill vara kvar här hos min E!!!!

usch vad gnällig jag är!
Är ju ledig i två dagar för att planera inför redovisningen, så imorgon ska jag och E till Lidingö och prova på rodd, om det är fint väder vill säga :)
Dags att söva..

RSS 2.0