Förkyld!

Har känt mig krasslig ett tag redan men tänkte att jag sticker till Lidingö och joggar en lugn runda med Jacob. Väl på Ön träffar jag Jacob som är oförskämt pigg. Det hela slutar med rekordtid på dryga 5 km.. Jag tycker att 30 min på den sträckan är klart godkänt, i de backar vi sprang igår är även 33-35 min godkänt.... Vi sprang på 27 minuter!
Men så blev jag oxå genomförkyld bara timmar efter löpningen, så idag tog jag "bara" ett gympass.. Så nu har jag klarat av 3 träningspass på veckans 3 första dagar, jag är nöjd!

Denna veckan har skolan varit slapp schemamässigt men vi har arbeten att skriva så helt lugnt är det inte egentligen...
I måndags började jag 14.00 med ett hälsotest på en tandhygienist, hon var SJUKT otränad!! Jag har aldri mött en så otränad människa! Åstrand 75W (normal belastning för otränad tjej) och hon skattar 19 i sista minuten! och har 185 i puls!
Det är OTROLIGT enligt mig! Men jag lärde mig att ta reda på intensitet i träning inte bara duration och frekvens, samt fråga om ålder INNAN testet :P

Arbetet som ska skrivas är en portfolio i två delar, jag har bara koll på den första än så länge. Den ska vara på 3 sidor och handla om vad staten gör för hälsofrämjande insatser, samma för en kommun och sen vad jag har för tankar och hur jag hade gjort om jag fått bestämma.. Intressant men flummigt, hur ska jag börja? vad ska jag skriva? hur ska jag skriva?

Hm, kom just på att jag borde fixa min deklaration, ska skriva in dubbelt boende för förra sommaren och få ytterligare några slantar :) Weeei!

Bye bye


PS

Spana in min kusses blogg (hon gjorde reklam för minså nu ger jag igen med samma mynt):
Evelina skriver rätt mycket mer blogg än jag, och ganska kul.. Så läs läs läs!
Godnatt igen :D

Tandhygienister....

Ja, idag har jag varit hos en tandhygienist. De som påstår att sjukgymnaster är legitimerade sadister har aldrig gått till en tandhygienist!
Hon tog värsta nålen och stack ner i mitt tandkött så långt hon kunde och kommenterade sen att det började blöda, KONSTIGT DÅ?!?!?
Gjorde sjukt ont men jag visade inte det, för hon skulle minsann inte få den njutningen! Hehe...

Hälsade på Julia idag, var längesen jag var hemma på Lidingö och träffade henne så det var mysigt, vi fick pratat av oss om våra pojkvänner.....

Imorgon blir det visst partaj hos min släktis Martina i Larsberg (Lidingö) och lördag är det fullt upp med att kolla amerikansk fotboll, besöka lakritsfestivalen, käka på Garlic and Hots och sen spela biljard, allt detta (utom fotbollen) sker med mina bästaste bästa vänner Lisa, Tessan och Emla, ska bli jätteroligt!

Nu dags att sova så jag överlever mina två föreläsningar imorgon:
8.30-10.00 - Hälsopromotion inom rehab
10.30-12.00 - Metoder att bedöma fysisk aktivitet

På måndag ska vi nämligen köra hälsotest med tandhygienister termin 2, det blir hälsosamtal/motiverande samtal, Åstrand och midjemåttstagning... De ska få lida lika mycket som jag led idag!! Muahahahahahahaaaaa....

Godnatt!!!

Uselt igen

Jaaa, jag vet, såna som jag ska inte få ha bloggar.. Vi är syndare och hädare i bloggreligionen... Men jag har kvar den för Evelinas (Evelina Kullmar) och Nadjas skull (de är de enda som känner till den tror jag :P)

Jaha, nu ska jag nog ta och uppdatera om vad som hänt i mitt liv senaste tiden....

1. Jag har klarat omtentan i Medicin 2 och får börja termin 5 till hösten :)
2. Har gått ledarskapsutbildningen för undomsidrottare
Borde stått först men demonstrativs sätter jag det sist...
3. Har träffat världens bästaste kille!!! Erik :D

The love of my life....

Hmm, har nåt mer hänt? Lillebror har fyllt 18... Jag kuggade i med2 (ganska ppenbart med tanke på omtentan)..
Rodden har kommit igång igen och det är faktiskt väldigt skönt, då har jag träningstider att passa och kommer inte maska lika mycket längre... Så två pass rodd och ett löppass i veckan är helt okej, ska försöka få in ett eller två pass till med nåt.. Löpning med käre pojkvännen kanske.. He needs it ;)
Nej nu är det dags att sova för imorgon ska vi till Emla och skriva arbete.... Och käka lunch på SUBWAY!! :D

Godnatt!!

RSS 2.0